det måste räcka med mig själv.

I måndags morgon vaknade jag upp med en uppenbarelse, som en blixt från en klar himmel slog det mig att jag nu börjat hitta tillbaka till lugnet, efter ett tufft år med motgångar gällande hälsan och skolan. Det har känts som jag inte kunnat leva fullt ut och nu börjar det på nytt igen helt plötsligt. Den lyckan är extrem och jag behöver inte söka mig till att vara någon annan eller gömma mig bakom fasader längre. Jag kan känna att jag är jag och att det räcker. Att jag kan göra det jag älskar i livet.

Jag är trött på att vara någon annan. Så det första jag gjorde denna vecka var att boka in tid till frissan och återgå till min naturliga färg. Den ska duga. Det känns inte som jag eller ens naturligt för mig att färga mitt hår. Jag vill vara mig. Jag är riktigt glad över det. Nu är det slutfärgat.

Den här veckan tog jag dessutom min femte spruta och mina leder värker inte alls längre. Jag tycker det känns ofattbart och jag kan inte förstå att jag är smärtfri. Det är inte förräns nu som jag inser vilket helvete det har varit. Den här veckan har jag sprungit för första gången på ett år och jag har ingen värk förutom träningsvärk då naturligtvis :P Jag och Elise körde en 6 km runda, där vi varvade löpning med att gå. Det var riktig terapi och jag kan tänka så mycket klarare efter träning. Det finns inga problem i världen när jag känner mig härdad av löpningen. Det har förut varit min stora styrka och jag skaffade Elise bland annat för att jag tränade mycket i skogen och det kändes skönt att ha lite sällskap. Hon älskart! Nu är jag tillbaka och det känns bra att sakta men säkert kunna bygga upp kroppen igen och styrkan, men även mig själv. 

 
 
 
 
 
Jag har funnit tillbaka till mig och det får duga. 
#1 - - linah:

men åååh så vacker du är!!

#2 - - Hanna Olsson:

Sååå bra skrivet utav dig! Herregud! Och du är sååå fin :)

#3 - - Carolina Thoor:

Fint du har gjort det på bloggen!
Och jätte fina bilder! Älskar klänningen :D skönt att du äntligen börjar hitta lugnet igen!

Sv; Tack ska du ha :D jodå veckan har väl gått bra tror jag hehe :D
Kram ♥

#4 - - Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ:

Vilket härligt glädjande inlägg:) Du är så bra!

#5 - - purposes.blogg.se:

Absolut räcker det! Va bra att se att du fått den insikten!^^ Man ska göra det man blir glad och mår bra av. Färgar man håret så ska det avar för attt man vill, inte för att man bör ^^ Så det är ett steg i rätt riktning ^^

Fin näsa du har btw!

#6 - - thaipinnen:

såå skönt när man känner att det äntligen vänder!

#7 - - Skogsraah ☾:

Men så härligt det låter! SJÄLVKLART duger du <3 Vackra bilder på dig :)

#8 - - Estelle:

så myyysigt att ha en vovve att springa med <3

http://estelle.devote.se

#9 - - Ida - foto & häst:

så fin du är! och härliga bilder :D

#10 - - Camilla:

ooo vad du är vacker!!! helt underbara bilder.
kram kram Camilla

Svar: tack goa fina faster!!! kram <3
Catrinelouise

Upp