but without the dark, we'd never see the stars

Min iphone dog och min dator krascha under samma helg... jag har flyt nu när det kommer till den tekniska biten i mitt liv, eller ja i de grejer jag har i stort sett hela mitt liv samlat i.
Jag borde få tillbaka min dator imorn om allt går som planerat. Men telefon gick inte att rädda. Nu lånar jag mors dator och skriver, men känner mig smått handikappad att som distansstudent behöva genomlida detta :P menmen.
Under veckan har jag istället försökt fördriva min fritid med annat nyttigt. Jag har sprungit, gått promenader, mumsat godis, varit på KAU, och pluggat lite extra. Väntar ivrigt på sommarlov nästa vecka. Hoppas på lite varmare väder och mera sol.
Jag kan inte sluta träna nu när jag mår så bra i kroppen. Jag har längtat så efter att få röra på mig igen! Det är min terapi, att springa. Vädra alla tankar och få en energikick från endorfinerna som sprutas ut i kroppen på än :D Att känna välmående.  Idag tog jag min 6e spruta och har uppnått full effekt av min behandling mot ledinflammationen. Den gamla friidrottaren i mig kan blicka framåt. Alldeles perfekt till sommaren då man kan njuta utomhus med alla aktiviteter som mest!
 
 
 
 
 
 
Vardagen har alltså sina ljusglimtar och utöver detta kan jag stoltsera med att jag fått sommarjobb som timvikarie inom äldrevården! Trodde inte jag skulle klara av att jobba nåt då det varit så mycket nytt för mig nu i mitt liv. Jag har inte kunnat jobba något på Apoteket i några månader just pga. detta, och ända fram tills nu i slutet på maj var jag osäker på om det skulle passa med sommarjobb för min del i år. Men tillslut bestämde jag mig för att göra lite nytta ändå under sommarens lata månader. 
 Elise njuter av maj och det är härligt att få spendera mycket tid i naturen nu, då allt blomstrar och vattnet sakta men säkert värms upp.
 
 
#1 - - Erica:

Vad underbart det ser ut att springa! Jag gillar också det, fast gör det inte så mycket som jag skulle vilja egentligen då mina knän inte verkar gilla det lika mycket som jag gör. De börjar liksom ömma/göra lite ont när jag börjar springa "för ofta" eller så. Så är lite trist. :\ Har dock aldrig kollat upp vad det beror på, utan tänker att jag försöker se om det hjälper att träna upp styrkan i benen först. Har liksom inga problem med mina knän alls annars och har inte haft tidigare heller. Men tänkte nu att det skulle vara nice om jag också kunde få några sprutor och det blev bättre sen. :3

#2 - - Netti:

Vad härligt det ser ut och vilka fina bilder :-D

#3 - - ISA:

men gud vad härligt att löpningen ger dig så mycket! :D

#4 - - Linnéa Elisabeth:

Åh så härligt det ser ut!! Jag har precis börjat träna igen och tycker verkligen att det känns super! Bästa tiden på året för att jogga dessutom, med alla blommorna ♥

#5 - - Emma:

Men åh vad härligt att det går framåt! :D

Upp