Shut up and dance

-Walk the moon-

Denna spelas på repeat, blir så glad!

Stortentan gjord. Sammanfattar det med orden vettefan och prestationsångest. Mitt sympatiska nervsystem fick mitt hjärta att slå dubbelslag så det verkligen kändes i bröstkorgen på mig. Igår var det så påtagligt att jag nog skrämde upp alla i min omgivning, satt i fosterställning, käkade glass och bölade. Okej det var kanske inte riktigt så illa, men ångesten var den värsta jag känt av på länge. Skönt att den är över! Vill aldrig känna så mer. Dock hört flera studenter med liknande skräckhistorier...

Väl idag kände jag mig taggad och gick in för det verkligen. Men inser nu att jag kanske inte klarade det hela vägen. Det kändes sådär, 71 frågor, så svårt att förutsäga något. Svarade i alla fall på alla så gott jag kunde, även om det blev någon gissning eller miss här och var.

Nu blir det dags att ta sig igenom mikrobiologin. Den känns som en kurs mer i min smak, hälften så stor som Anatomi och Fysiologi kursen och mer inriktad, så det blir lättare att veta var fokus ska läggas. Men först så tänker jag vila en dag eller två, bara andas ut lite.

 

Livet som farmacistudent är ta mig tusan bra tungt (eller ja det är det nog för alla studenter). Receptarieprogrammet är ju känt för flest avhopp av alla utbildningar, så det är en riktigt tuff utbildning: allastudier.se/tips-o-fakta/3183-här-hoppar-flest-av/

Så en motgång eller två, vad gör det;) Känner mig i alla fall riktigt stolt över mig själv att jag går den här utbildningen, som alla på sätt och vis verkar få kämpa extra mycket med.

Jag pluggar och diverse prestationsångest | |
#1 - - Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ:

Åh, kan förstå din ångest:( Ledsen att du drabbas så hårt av den:( ♥

Upp