I have a dream

 


Kan inte rå för att jag drömmer mig bort lite till sommaren... speciellt såhär när det är extra mycket press på än att prestera. Greklandfeber på hög nivå! Älskar det landet verkligen och vill så gärna dit. Mitt mål är väl att i livet besöka så många öar i Grekland som möjligt :D Har en så länge bara besökt två, men är på god väg kan man säga haha. Drömma sig bort lite kan man väl iaf få göra, och titta tillbaka lite på förra årets Santorinibilder.

Längtar så till sommaren! Kom hit nu! Hjärnan min är död och trött, vill ha vila och sol. Har redan provat ut lite sommarklänningar, det kan man ju inte heller få nog av.


 

Den blå följde med hem, den andra funderar jag lite på

 

 

#1 - - Skogsraah ☾:

Jättefin första klänning :)

#2 - - ♀ R E V O L T E N ♀:

Jag har aldrig varit där, men vill gärna åka ^^ Förstår att du drömmer dig bort när man känner sig pressad, det gör jag alltid med då :P

Fina klänningar och fin due!:D

#3 - - Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ:

Jag förstår att du längtar bort. Grekland är så himla fin och jag har också en dröm om att få åka till alla öar. Har varit på Santorini och Kos och nu i maj bockar jag av Kreta också. Vill så gärna tillbaka till Santorini. Den ön stal mitt hjärta.

#4 - - Amanda Niclasson:

Åh vilka fina klänningar!!

#5 - - Ida - foto & häst:

superfina klänningar :D

#6 - - Ida ♔ Foto:

Ha en bra helg! :)

Upp