Borrow my heart

Grejat, donat, möblerat om och städat lite i mitt rum bland annat idag. Satt upp en anslagstavla som jag tycker mycket om. Där sitter det bland annat ett gammalt fotografi på kattungen Tiger  som bor hos farmor och farfar, en torkad honungsros, ett bokmärke med en ängel på, en skissad häst, italienska ord och kladdiga postitlappar.

Jag försöker att dränka alla tankar som snurrar om saker jag borde göra men inte orkar ta tag i just nu, genom att sjunga falskt med hunden bredvid mig, titta på tumblr och mysa till det inredningsmässigt. Hon är min ängel. Jag älskar Elise så mycket. Hon förstår allt känns det som.

 Clare Bowen

 

 

Lyssnar mest på Clare Bowen. Hon har en sån fantastisk röst och hennes charmiga karaktär i Nashville får mig att känna mig sugen på att fortsätta följa serien som jag knappt sett första säsongen på.

Har så mycket jag vill skriva, men har svårt att få ner det. Tror skrivlusten kommer allt eftersom. Tills dess blir det praktiskta grejor jag ägnar mig åt.

#1 - - Erica:

Vad bra med en anslagstavla! När jag skaffar mig en egen lägenhet i framtiden där jag kan göra lite mer vad jag vill så vill jag nog ha en sån. :)

#2 - - ISA:

vad fint med sånt sällskap <3 kram!

Upp