Du är ung, men jag är yngre, jag har fyllt 21

-          Per Gessle

Jag känner mig inte äldre, men lyckligt skattad. Denna dag fyller jag 21. Det som gör mig så lycklig är att jag omges av människor som betyder så mycket för mig och samtidigt är så underbara mot mig! De har firat mig som om jag skulle fyllt, ja jag vet inte vad, eller att något riktigt märkvärdigt hänt! Eller ens det. Jag är så lycklig! Tack alla fina, underbara, härliga Ni för alla presenter och allt firande. Ni ger mig så mycket kärlek! Ni är kärlek för mig! Jag blir så berörd.

 ogillar skryt, men fick så mycket fint som jag är så lycklig över så kan inte stoppa mig själv riktigt, här är en del av presenterna.

Jag blev överraskad av min pojkvän som bjöd mig på indisk restaurang, en tur till Picasso och en massa presenter! Jag har längtat efter honom förbaskat så det gjort ont då vi varit ifrån varann, jag i Polen och han i USA på jobb. Sen så överraskar du mig så här så de nästan börjar välla tårar på mig för att de är så fint. Älskar Dig Lars!!!

 
fick ett så himla fint kort <3 <3 blev så glad!!

Jag har blivit firad av bästaste vännen i världen! Som också gav mig massa presenter! Jag är så stolt över dig Emma, du är så jäkla smart och snygg, och blivande veterinärstudent dessutom!! Du är bäst och är så mycket kärlek för mig!

 

Mamma, Pappa och Bror, älskar er!!! Tack för alla presenter och allt firande!!! Tack Krille för den fina muminkoppen med muminhuset o kakformen :D

Tack alla andra fantastiska o goa släktingar och vänner!! För alla gratulationer, presenter och firande. <3 <3 <3

Jag är inte rik på pengar. Jag är rik på kärlek.

 

 

 

Kärlek | | 3 kommentarer |
Upp