I mitt lilla fönster

Finns det både det ena och det andra. Plockade både vitsippor och blåstjärna som jag satte i små gamla kemikolvar och spritflaskor fyndade på loppis. I den gröna odlingslådan växer pysslingkragarna sig allt starkare för var dag. Även lite sticklingar från min Mårbackapelargon får pryda en kolv. 
 
 
 
Annars är jag idag en lycklig tjej som påbörjade behandlingen (äntligen!) mot ledvärken. Det blev en tur in till Örebro där jag på universitetssjukhuset blev upplärd hur jag ska ta mina mediciner. Därefter kunde jag inte låta bli med att stanna till en sväng på Myrorna. Provade diverse klänningar, men en speciell fick följa med hem. Jag sparar dock bilden på den till senare. Jag har varit livsnjutare i solen två dagar i rad och fått lite färg. Det är nästan så att jag får lite dåligt samvete för att jag kan ha det så bra och sitta ute i solen, dricka jordgubbssaft, lyssna på fåglarnas kvitter, ha vindens sus i håret och läsa mikrobiologi. Distansstudier har många fördelar trots allt.
Skapande och vackra ting | |
#1 - - Netti:

Vad fint du har gjort i fönstret :-D

#2 - - Annelie:

men åh så guligt! :)
Sv: tack så mycket gulliga du! :) kram

#3 - - ♫♪ sandra:

fint!

#4 - - Nelly:

Så mysigt - det är så fint med vårblommor! ^^ Och härligt att du påbörjat behandlingen, håller tummarna för att det går bra :)

#5 - - Elin:

Så otroligt fint med grönska i fönstret! :)

#6 - - purposes.blogg.se:

Ditt fönster var fint!:D Härligt med ny klänning och att du påbörjat behandlingen!

Du jag kom på en sak! Förut la du upp en bild där du målade om en sån där brudkista, eller vad det heter, minns du? :o Hur blev resultatet? :o

#7 - - Skogsraah ☾:

Hur fint som helst!

#8 - - bexollila :

Mysigt ju!

#9 - - Sandra Lundin:

De sista meningnara i det här inlägget ger mig så mycket sommarlängtan så det inte är sant!

Upp