Gurkmeja inflammationshämmande alternativmedicin

Jag fick idag ett jättebra tips från min goa släkting om en alternativmedicin mot min ledproblematik. Det var ett reportage om en kvinna som har ledgångsreumatism och som äter samma medicin som jag, Methotreoxat i sprutform. Hon provade ett kosttillskott bestående av gurkmeja, som hjälpte mot ledvärk och gav ökad rörlighet. Tillslut kunde hon sluta helt med medicineringen och endast äta gurkmejatillskott, för att det hjälpte så bra.
 
Gurkmeja, Curcuma longa, är en gammal kryddört som använts som naturlig medicin i länder som Kina, Java och Indien. Den börjar bli mer uppmärksammad i västvärlden just nu. Det är en ingefärsväxt som har många olika effekter på hälsan.Gurkmeja, vilket bidrar till att skydda lederna och till att upprätthålla ledernas flexibilitet, bidrar till nervsystemets normala funktion, samt bidrar till immunsystemet normala funktion. Gurkmeja bidrar även till att främja matsmältningen och bidrar till god aptit vid aptitlöshet.
 
Jag tänkte att jag ska prova detta så slog till på en burk kapslar från MM Sports . Hoppas den har god effekt även på mig. Det hade varit en drömscenario!
 
#1 - - Elin:

Hade ingen aning om det. Intressant! :D

#2 - - Carolina Thoor:

Jag önskar dig all lycka med denna gurkmejatillskottet! Jag hoppas att den hjälper dig och att du förhoppningsvis slutar med din medicinering om den fungerar så bra som du säger! :)

Sv; Ja, det är himla mysigt :D
Kram ♥

#3 - - bexollila :

Ja jag är as nöjd med skalet :D

#4 - - Koehler - Skönhet - Tips - Åsikter - Vardag:

gurkmejla är verkligen jättebra!

Har förresten startat en FB grupp "Blog Update". Gå med och länka dina inlägg där för fler besökare. Vi är redan över 170 personer. SUperkul! :D
Direktlänk: https://www.facebook.com/groups/1479169619012736/

#5 - - Netti:

Oj vad spännande och det är ju helt klart värt att testa! Hoppas det funkar på dig och lycka till :-D

#6 - - Skogsraah ☾:

Det låter ju helt fantastiskt! Hoppas det fungerar :)

#7 - - purposes.blogg.se:

Jag älskar gurkmeja xD Ät det inte bara för att den är bra, utan även för att den är god som krydda xD Brukar bomba med det då jag lagar mat xD

Hoppas det ger den effekt du hoppas på!<3

#8 - - Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ:

Det är ju verkligen värt att testa. Hopas så att det kommer hjälpa dig. Du får gärna återkomma när du har provat ett tag:)
kram

#9 - - Emma:

Hoppas verkligen att det ger någon effekt! :D
Kramar

Upp