Det finns en tätort på en slätt

Oj vad det händer saker för mig just nu. Står ju helt still här på bloggen. I helgen tog sig värmländskan tåget neråt östgötaslätten, till inget mindre än Lars Winnerbäcks härliga Linköping, för att spendera tid med kärleken.

Det blev en del vackra bilder och en fin helg. Jag har så svårt med att hitta allt där, men det blir bättre och bättre. Upptäckte stadens inredningsbutiker, secondhand och loppisbutiker, otroliga utbud, blev lite smått upphetsad och svettig av alla goa saker som fanns där :D Men fick så klart uppleva mycket, mycket mer, tillsammans med <3. Blir inte bättre än så, Linköping levererar!

 Solnedgång på östgötaslätten
 
Roxen
 
 
urgulligt
blev bjuden ett smakprov av nylanserat recept på macarons av fransk bagare!

 

Idag spenderades dagen på Karlstad universitet. Det var dags för labb i mikrobiologi. Odlade diverse bakterier från bland annat toaletter, mobilen, dörrhandtag, svalg, fingeravtryck mm. Återkommer med information imorgon om vad som växte på min mobil och under skorna bland annat... Även resistensbestämning av bakterier från patienter för att checka rätt sorts antibiotikabehandling. En spännande och hyffsat avslappnad dag. Jag och min kära labbpartner avslutade med traditionella Burger King där underbart tjat och skräpmat fick förgylla kvällen!

#1 - - Christina:

Åh så mysiga bilder :)
Bakterieodlingar är alltid lika spännande :) Läste mikrobiologi på gymnasiet och gjorde då en bakterieodling med prov från bla min sminkväska. Köpte en ny efter att jag kollat in resultatet...

#2 - - Annelie:

jättevackra bilder! :) kram

#3 - - Cajsa:

hejsan! kikar runt på lite bloggar som jag inte läst innan och snubblade in på din. :) tänkte att jag skulle ge lite nya bloggar (för mig, nya bloggar) en chans och läsa i några dagar och se om det är något för mig. :)
För övrigt hoppas jag att du har haft en bra dag och att du får en ännu bättre morgondag! :)
En fråga också...Vad känner du om att få kommentarer som inte relaterar just inlägget? om jag typ läst ett inlägg och har kommenterat det och du svarar och jag svarar tillbaka och sedan bara allmänt frågar hur det är med dig? skulle det vara okej eller skulle du helst inte vilja ha sådana kommentarer?

#4 - - Sanne-Madeleine Håkansson:

fina bilder och fin blogg :D

#5 - - ♀ R E V O L T E N ♀:

Aldrig varit i Linköping ^^ Fina bilder och vad härlig din helg låter i stora drag!:D

#6 - - Skogsraah ☾:

Jättefina bilder! Älskar den första.

#7 - - Malin:

Men åh vilka fina bilder, duktig du är!

#8 - - Emma Grann Fotografi:

Så fint!!

#9 - - Cecilia Johansson:

Åh vilket fint ställe ♥

#10 - - Erica:

Åh, vilka underbara bilder! Gillar speciellt de fyra första! <3

Ska bli spännande att se vad som växte på mobilen...

#11 - - Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ:

Åh, det var längelänge sedan jag var i Linköping. Minns inte hur det ser ut där så tack för att du visar lite bilder:) Spännande att lära känna en ny stad. Har för mig att Linköping ska vara väldigt mysigt i alla fall.

sv: Jag har aldrig testat Canons kameror. Vet inte varför det blev Nikon när jag fick min första. Kanske för att min svärmors man gillade nikon och jag fick lite tips av han. Efter att jag börjat med nikon känns det som om det är det jag kommer hålla mig till hihi. är det så för dig med Canon, eller skulle du kunna byta märke?

#12 - - Netti:

Otroligt vackra bilder :-D

#13 - - Linda:

vilka fina bilder.

#14 - - linah:

såå fint':) ! ha en underbar helg <3

Upp