SOMOS CIUDADANOS DEL MUNDO, ASI YO SIEMPRE A TU LADO Y TÚ JUNTO A MI EL MUNDO ESTÁ EN TUS MANOS, NO LO SABES YA COMO UN DIAMANTE SIEMPRE BRILLARA

Dagen innan tentan brukar jag aldrig plugga. Det är säkert inte bra, då man inte fräschar upp sig något gällande kunskaperna. Men brukar aldrig känna att jag orkar mer, utan de jag kan de kan jag då.  Skulle kunskapen inte räcka, så känns det inte som det hade räckt oavsett.

Så vad gjorde jag egentligen när solen sken och har en lika knäpp och udda hund som mig!? Ja, vi körde väl lite freestyleträning, men de blev väl mest en massa bus hehe. Det brukar sällan bli något vidare seriöst av vår träning. De blir lite klumpigt, tokigt och en massa skratt och studs. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hund&min labradoodle Elise | |
#1 - - Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ:

Vilka härliga bilder.
Vet du, jag tror till och med att du gör rätt i att låta huvudet vila lite från plugget. Har det inte fastnat innan så gör det inte det sista dagen heller.

Jag har testat en omgång av L300 produkter, tycker de är okej, men inte sådär superbra som man skulle vilja haha. Tycker inte det finns några rengöringsprodukter som är toppen och gör hyn perfekt. Eller jag har inte stött på dem som har trollat än i alla fall. Vad använder du för sort?
kram

#2 - - Carolina Thoor:

Mysiga och fina bilder :D brukar heller inte plugga dagen innan ett prov, känns som om jag glömmer bort mer än vad som kommer in i huvudet xD

Sv; Jaså, ja, för mig var den seg också haha. Men hade gärna bytt med dig, du fick jobba och jag fick långledigt ;)
Nej, men jag får heller inga pengar på jobbet (praktiserar) så det är lite tråkigt :/

Dagen idag gick bra i allafall och ser att din dag också har blivit bra! :D
Kram <3

#3 - - ♀ R E V O L T E N ♀:

oh shit, jag är den som sitter och pluggar skiten ur mig dagen innan examination haha xD Önskade att jag var lite mer som du :P

Fina bilder!!:D

#4 - - Vanessa andersson:

åhhh så himla härliga bilder :)

#5 - - Netti:

Vilka mysiga bilder :-D

#6 - - ISA:

SV: visst är den? så vacker på något vis. Idag regnar det så perfa för filmmys idag med :) kram

#7 - - LIL' BABUSTYLE - The truth is mine:

Härliga bilder! :)

#8 - - Emma:

Vad glad man blir av bilderna! :D

#9 - - Cicci:

Ååh vad söta ni är!:D

#10 - - Erica:

Då är vi nästan lika när det gäller dagen innan en tenta. Jag känner lite samma sak att kan jag det så kan jag och annars inte. Men jag brukar repetera det jag redan kan en liten stund och sen efter det så tar jag det bara lugnt och gör vad jag känner för typ.

#11 - - Cornelia:

Vilka härliga bilder!

#12 - - Skogsraah ☾:

Superhärliga bilder :) Så fin hund!

#13 - - Thaipinnen:

vilka härliga bilder! :D

#14 - - Ellie:

Fina bilder!

#15 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Härliga bilder :)

#16 - - Koehler - Skönhetsblogg:

men gud vilka härliga bilder. Som sommar!

-Tack! :)

#17 - - Jessica:

Åh så fina bilder! Pluggar inte heller särskilt mycket dagen innan tenta, känns inte som att det går att få in så mycket nytt. Skönare att bara slappna av dagen innan! :)

Upp