Jag tror på den stora vardagskärleken

Det var ett tag sen sist nu bloggen. Jag njuter av vardagen för fullt. Det är underbart att vara distansstudent, hundägare och ha lugna, långa rutinbaserade vardagar. Eller lugna och lugna. Det händer en del som vanligt. Men försöker ta det med ro.

Det bästa jag vet är att vakna upp en tidig morron, och veta att jag inte behöver åka någonstans. Jag kan äta en långdragen frukost i endast pyjamas. Gå en uppfriskande långpromenad med min baby i vacker natur. I tystheten. Komma hem och ta varmt te eller jordgubbssaft, och känna att idag ska jag hinna med mycket. Plugga antingen i min varma goa säng, där en stor del av min inläsning sker, eller skrivandes vid mitt stökiga skrivbord.

Att kunna ta en powernap på eftermiddagen och vila ut efter en pluggförmiddag, för att orka fortsätta dagen i min egna lilla saliga takt.

Detta är beskrivningen på en perfekt dag i mitt liv. En dag som denna. Riktig vardagskärlek. 

 
 
#1 - - Yuki Yoursic:

oh vad härligt det låter ^^

#2 - - Netti:

Ja det där kan jag verkligen kalla vardagskärlek :-D

#3 - - Carolina Thoor:

Fina bilder. Låter som en härlig dag, låter nästan som min dag då minus pluggandet och att jag ska försöka mig på att baka lite. Jag mår fortfarande lite dåligt, lite yr, så ska försöka ta det lugnt denna dag! :)

Sv; Åh tack ska du ha! Jag blev så himla lycklig utav att få din fina kommentar om min kärlek mellan mig och min kille! En underbar kommentar som jag älskar att få. Tack ska du ha! ;)
Hoppas du får det trevligt hos din kille i helgen då! :D
Kram

#4 - - Emma:

Så härligt det låter! :)

#5 - - ♀ R E V O L T E N ♀:

Låter härligt det haha xD skulle jag distansplugga skulle det inte vara lika harmoniskt som du lyckas få det till xD

#6 - - Cornelia:

Det låter verkligen härligt! :)

#7 - - Skogsraah ☾:

Så otroligt härligt det låter <3 Det är vardagen en ska lära sig omfamna med lycka! Finns så fina stunder som lätt glöms bort!

#8 - - thaipinnen:

det är bra, man ska njuta av livet! :D

#9 - - LIL' BABUSTYLE - The truth is mine:

Låter som bra dagar! Själv har jag svårt att njuta av saker.. :/

#10 - - Brownsugar:

Härligt!

#11 - - ISA:

men åh, blir så glad att du är nöjd och glad med livet och vardagen. Så fint ju!!

#12 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Lät verkligen underbart :)

#13 - - Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ:

Åh vad härligt det låter. Vilket underbart ställa du har att promenera på. Avis jag blir. Själv måste jag promenera i bostadsområden eller runt industrier:(. Det är så långt gångavstånd till närmaste skog/natur område:(

Upp