Skrivmaskinen

Idag blev jag ägare till en alldeles egen skrivmaskin. Jag kan ju bara säga att jag är riktigt lycklig! Så som jag letat efter en sådan. Hittade den på en lokal loppis och second hand butik, den väger väldigt mycket. Tror runt 30 kg, då den är tyngre än Elise iaf (hon väger 26 kg). Hade även turen att hitta en himmelsblå tröja på hm och ett par converse för en billig peng då sportaffären i lilla staden upphör. 
 
 
 
#Converse
Skapande och vackra ting | | 7 kommentarer |

Ännu en bra vecka avklarad

Motionssim (jag, vännen och pensionärerna), bastu, stadens bästa pizza och lite godis på det. Så fick fredagen bli idag, efter en heldag med plugg. Fick godkänt på min sista labbrapport i kemi, lite glädjeskutt på det.  Och nu så blir det att götta ner sig framför tvn (eventuellt lite Morran och Tobias time ). Ibland är livet bra härligt, för nu är det helg på det. 

 
 
 
 
 
Nu är jag riktigt trött, ha en underbar helg alla fina!
 

Peroxide on my heart

Anatomiplugg. Trodde det skulle bli lite lättare med studierna såhär lagom till våren. Men icke som icke. 15 hp kurs med tenta på det kräver sitt. 29 kapitel att anteckna och lära in, ben, leder, nerver, (på latin såklart), neurotransmitorer, hormonsystem, organsystem, hjärnan, körtlar, ja och allt annat som finns i den magnifika kroppen, ska läras in. Tid är räknat i antal a4 papper jag hinner skriva ner. Och allt går mycket långsammare nu, när jag försöker få klart alla kapitel på så kort tid som möjligt. Kaffebryggarn segar, datorn fungerar som om den vore från 2002, promenaderna känns längre, micron omvandlas plötsligt till min nya snabbmatsrestaurang med snabb uppvärmning och käk, och att fixa sig själv finns det kort och gått inte heller tid till, rödsprängda ögon, harmoniskt sunkig stil med mjuksibyxor och varma tröjor, och okammat hår, som taget från en skräckfilm. Ja så fungerar det att studera för mig just nu. Roliga timmen blir den då jag utsätter mig själv för en timmes simning i veckan. 
 
Suttit konstant såhär i snart en och en halv vecka. Men snart, snart, är jag klar med dessa anteckningar, och då blir det ändring ska jag tala om! Då tänker jag ta tag i allt runtom lite mer, medan jag sakta för in all info i min lilla men extremt komplexa hjärna. 
 
 
Upp