I dreamt a pretty dream

Vaknade upp idag utvilad och glad. Det är lördag och jag behöver inte stressa med nåt utan bara ta dagen som den kommer. Har varit med min kära far på lördagens loppismorgonrunda, sen blev det att köpa presenter till min bror som fyller 17 år snart. God mat med familjen och gos med Elise såklart. Bjuder på lite tokbilder från oss, var ett tag sedan. Nu är ungen min klippt och  badad. Labradoodlemustaschen växer så det knackar, bara luggen som ska växa ut nu då. Hon är bra knas alltså, slutar aldrig skratta åt na. 

 

 
 
 
 
 
 
 
Hund&min labradoodle Elise | | 4 kommentarer |

Valpar alltså!

 
Nu har mamma visat mig den här! Är ju rätt så kär nu kan jag ju bara säga <333
Hund&min labradoodle Elise | | 3 kommentarer |

Anatomi och fysiologidagar på universitet

3 hp rikare efter veckans innedagar. Det var otroligt roliga dagar och jag fick lära mig mycket.  Lärde mig att mäta puls, blodtryck, spirometri, EKG, men också att kontrollera Hb och glukosvärdet i blod. Det jag kommer minnas mest och som jag tyckte var det bästa av allt, var att jag fick lyssna till ett 8 månaders gammalt fosters hjärta och höra det slå! Magiskt ju! Det blir ju allt mer tillgängligt på apotek att kolla sin hälsostatus. Både en smidigare och enklare tjänst för privatpersonen. Apoteket AB (som jag arbetar för) har tagit över många uppgifter från vårdcentralerna och det går att testa kolesterol, blodtryck, allergitester m.m. hos oss farmaceuter.

Annars försöker jag komma in i alla nya rutiner med jobb och skola. Det blir lite pyssel med schemat, men känner mig lyckligt lottad att få vara med om allt. Så lycklig är jag om inte annat, kanske aningen vimsig och lite förvirrad med allt nytt. Men lycklig. Till veckan blir det jobb och plugg. 

 
Upp