i feel fall in the air

Var uppe tidigt denna fredagsmorgon och tog med mig Elise på promenad. Det var en riktig höstig promenad med lite småkyliga vibbar och solljuset gav en vacker glimmande touch på löven i träden. Nu är de helg och ja känner att de är bra för mitt huvud med lite kommande vila.        
Förra veckan umgicks jag med min bästa vän och vi tog en del sensomriga kort, gick runt i affärer och talade en massa. Vi brukar alltid gå flera promenader i veckan tillsammans men nu flyttade hon precis ifrån denna lilla stad för att följa sina drömmar och studera på annan ort. Jag är stolt över henne men kommer sakna henne samtidigt. 

En del kort som hon tog på mig tyckte jag om väldigt mycket och de blir ett fint minne från denna månad. Nu tar jag helgen med min älskling.

Fotografi | | 2 kommentarer |

If you Live in the Past it will Ruin your Future

Jag sitter ner i ett stökigt rum. Datumet på min dator är inställt till den 25 augusti klockan 08.00. Ni kanske undrar varför. Varför jag lever kvar i det som var för två dagar sedan. Det har varit lite krångel med skolan nämligen. Föreläsningarna går inte att titta på om min dator inte förblir inställd tisdag den 25 klockan 08.00. Så varje gång datorn passerar 11.00 den 25 måste den återställas till klockan 8 samma morgon. Snacka om att leva kvar i det förflutna. Hmm.. undrar hur snillet som kom på att det var så man skulle göra för att se föreläsningar tänkte. Tjejen borde få nobelpriset. Och om inte från självaste skandinaviska kommittén så av mig, som väl behövde investera denna tid i föreläsningssyfte, då jag inte beställt en endaste kurslitterär bok för denna termin. Istället lät jag csnpengarna sponsra lite skönlitterärt så som Järnblod av Liza Marklund,den fjärde Milleniumboken Det som inte dödar oss av David Lagercrantz och Grey av E L James.

Förra veckan var en riktig pain in the ass, med tenta på fredagen som endast kan beskrivas som hemsk. Satt kvar tills vakten ropade ut att tiden var slut + sen så var bussen en halvtimme sen och full av människor. Det slutade med att jag inte fick någon sittplats i bussen hem. Det var en slitsam dag. Avslutade den med chips och tv.

Dagen efter kompenserade upp det hela. Jag fick nämligen flyga med min alldeles egna pilot. Det var riktigt coolt. Måste erkänna att ja var lite nervös, men när en såg alla vackra vyer var de svårt att inte låta bli att titta neråt trots höjden jag befann mig på.

Nu är tanken att jag ska använda en timme eller två till avkopplande städning av det stökiga rummet. Vila, plugga och fika står på schemat under resten av dagen. En riktig föreberedande lugn dag inför kommande helgledighet. 

I wanna dance around the fire

Sol, resor och en massa kärlek. Sommarn kom sent i år, men mig gör de inget. Jag har njutit fullt ut. Sett Alvastra klosterruin, Rökstenen, Omberg, Vadstena, varit i Linköping, Askersund, kollat in prinsen på STCC och nu idag besökt Grythyttan för att säga hejdå till sommarlovet på måltidens hus med god middag. Gjort säkerligen lite till som jag inte minns. Haft picknick vid Vättern i Askersund, kollat fotboll Linköping-Rosengård damer, vandrat, ätit mycket glass, kollat in solnedgångar och riktigt slappat. Till veckan nalkas plugg för fulla muggar och omtenta i organisk kemi. Sen är de tredje termin på receptarieutbildningen som börjar.

Jag är så lycklig och gla! Just nu känner jag att livet är så bra på många vis! Känner mig varken smartast eller vackrast men kommit på att fan jag duger väl så de räcker i dessa aspekter ändå! Lycka, skratt, go mat och en massa fina stunder med folk än älskar betyder allt för mig<3 Jag känner mig som en riktig livsnjutare just nu, och hoppas de följer med mig in i vardagens ibland lite mer pressade situationer.

Alvastra

Omberg

Vadstena

Fotboll Linköping damer

STCC Gelleråsen med prinsen

 
 

 

 

Upp