Choose to shine

 Pluggat i två timmar redan denna förmiddag. Är inne i en hyper period och motivationen är på topp :P härligt när  det blir så.

Igår träffade jag bästa vännen och har inte sett henne på jättelänge. Så jag blev så glad. Filmmys, girltalk, godis och bara vara.  Har saknat lite kvinnosällskap på sistone.

Sisters

Idag blir det adventsfika och om jag ska vara ärlig så skiter jag i den här dagen och vänder redan blad i almanackan till december. November är den sämsta månaden och jag tycker det har varit så segt, vill ju bara framåt och att det ska hända lite saker. Och i december kommer det hända massor. Labbar, tenta, arbeten, julklappshandel, julförberedelser, massa fika, läkarbesök m.m.

Hej så länge! Trevlig första advent önskar Elise och jag

Julbak

Har precis bakat några plåtar pepparkakor och lussebullar nu, så har lite adventsfika i december. Ja för det är viktigt det och bör inte underskattas :)

 

 
 
 
 

Annars mår jag mycket bättre i mina leder idag, så va överlycklig i morse när jag gick med Elise och det kändes så lätt på något sätt. Dansade o skuttade liksom fram mer haha, det blir lätt så med världens mest gladaste hund och spotify i öronen :P

 

 

Fixat med nåra returer som jag fick godkänt på idag (tack vare världens snällaste/smartaste klasskompis) också, så känns bra.

 

Ha en finfin fredagkväll <3

Skapande och vackra ting | | 28 kommentarer |

Omplåstrad blogg

Nu har jag börjat om från början med alla koder, och hoppas att allt fungerar och att det ser ok ut.

Det kan bli lite tokigt när jag väl börjar pilla allt för djupt in i kodgrytan och tydligen blev något fel.

Så skriv om det fungerar/ inte fungerar snälla så jag vet!!

 

Skapande och vackra ting | | 13 kommentarer |
Upp