Taggigt möte

När jag var ute och gick igår fick jag se denna lilla filur. Det är sällan det händer, så var bara tvungen att få med den på bild. Jag kunde komma ganska nära, innan den fällde ut taggarna över hela ansiktet. Men jag blev riktigt glad att jag fick min bild och traskade vidare för att inte störa mer.  
 
Ibland händer det att man får se sällsynta saker när man är ute och går. 
Fotografi | | 54 kommentarer |

Det är inte alltid så lätt...

att fånga en buse på kort. Eller ja, på kort ska hon vara med, men posera snyggt vet hon inte vad det är, utan kameran är förknippad med att hoppa på matte och göra de mest konstiga trick. 
 
Men tror Elise älskar det ändå, min fina hund, som är så rolig. En riktig stjärna som bjuder på sig själv.
 
 
 
Det ser ut som ja stryper min hund typ, men i själva verket är det Elise som försöker tränga sig emellan min arm, så snyggt!
 
Tugga lite på matte
 
 
Ibland får det ju bli ganska bra med
 
 
 
Hund&min labradoodle Elise | | 31 kommentarer |

”Har det hänt någon gång att du nästan blivit förälskad i en sten?”

- Ernst Kirchsteiger             

 

  

 

 

 

Varje sommar sen jag var liten har jag alltid tittat på Sommartorpet och Sommar med Ernst. Han är verkligen inspirerande och proppfylld med filosofiska citat blandat med världens bästa tips. Hela Ernst symboliserar livskvalitet.

 

Jag är ju otroligt fascinerad av byggnadsvård, gamla saker och hur man kan se det lilla i det stora. Dessutom så kommer ju Ernst från min grannkommun så kan inte annat än tycka om den gubben.

 

Till hösten ska han ner till Toscana, ska bli kul att se vad han hittar på där i underbara Italien. Men denna sommar kan jag inget annat göra än vad jag gjort tidigare, att fortsätta inspireras av Sommar med Ernst. Ernst är sommar.

 

 

 

 

Upp