I realize now that dying is easy living is hard

-         Citat; If I Stay

Snart jul och allt vad det innebär. Jag har inte fått någon direkt julstämning än. Allt går så fort. I helgen har jag slitit med arbeten som har deadline nu på julafton. Och förra veckan skrev jag en tenta i biokemi. Den var klurig. Idag har jag börjat förbereda inför nästa tentaspurt i organisk kemi och kemiska beräkningar. Utöver det blir det att fixa julklappar, hjälpa till lite med att laga julmat och annat som ska göras.

Jag har fått lite problem med mitt ena öra med konstant lock, så hör så dåligt... Var hos läkarn med de kan inte hitta nåt. Sen har jag börjat en ny medicinering för min leder. Reumatologen säger att det ser ut att gå åt rätt håll. Det känns lättande.

Försöker se dem här små ljusglimtarna som dyker upp lite här och var, när det är en så jobbig och stressig period. Dock finns dem där, och det gör mig både glad och lugn. Huvudsaken för mig är att oavsett om det är lite motigt, så får jag uppleva det som jag har mest kärt, en mysig jul med min familj.

Idag fick jag äntligen hem min sänggavel. Så nu ska jag försöka fixa iordning den med. Utöver det har jag köpt lite andra ”julklappar” till mig själv. Bland annat ett eget designat mobilskal och en dinosaurietopp.

 
 
 
 

Ska försöka hinna med att se lite bra film nu under ledigheten. I helgen såg jag If I Stay, den var hjärtskärande, men så fin.

Nu önskar jag Er alla en underbar jul!!!

 

#1 - - ♀ THE REVOLT ♀:

If I stay ska jag se!^^ Folk säger dock olika om den :o

Skönt att få hem sänggaveln nu ^^

#2 - - Anonym:

Isabell

#3 - - Isabell:

Har inte heller fått någon riktig julstämning än haha! :)
Önskar dig iaf en trevlig jul!
Kram

#4 - - Jossie:

Måste verkligen se If I stay!!

Upp